23 éve Papiron
23 év garancia - Papiron
facebook
Telefon: 30/388-3321 Cím: 1152 Budapest, Szentmihályi 171.
 
Termékek
KARÁCSONYI DEKORÁCIÓ
Hírlevél
Név:
E-mail:
 
Blog
Parker, Zebra tollak gravírozással!
2017-12-07 17:53
Nálunk nem csak gravíroztathat tollat, kulcstartót, flaskát hanem meg is vásárolhatja! Segítünk a választásban és ötleteket is adunk ahhoz hogy a legjobbat választhassa ki akár saját akár mások részére. Nálunk a Parker tollak teljes palettára megtalálható! Rendelje meg most!  http://www.papiron.hu/kereses/parker%20toll
Dolce Blocco Naptárak, határidőnaplók a Papiron Kft kínálatában!
2017-12-07 17:29
Kedves Vásárlónk!   Sok szeretettel köszöntünk az oldalunkon. Engedje meg hogy ajánljunk Önnek egy nagyszerű terméket ami a mindennapjait bearanyozza. Ez a napló egy igazi társ a mindennapokban. Kiknek ajánljuk : – Olyan hölgyeknek akik szeretik a különlegességeket – akik szeretik a rendet életükben – sok a munkájuk elfoglaltak és szeretnek jegyzetelni – akik szeretik […]Iskolatáska katalógus

Irodaszer katalógus 2017

Kiszállítás

Szállítási feltételek

Kedves Vásárlónk!

Köszönjük hogy meglátogatja a Papiron Kft weboldalát, ahol az irodaszereken túl az iskolaszereket, Samsonite termékeket, nyomtatványt, de bélyegzőt is rendelhet.
A Weboldalon kiválasztott és megrendelt irodaszerről a Papiron Kft. a Megrendelőnek e-mailben küld rendelési visszaigazolást. Majd cégünk munkatársa a számlázást követően levélben vagy telefonon jelzi ügyfelünknek, hogy a terméket átadtuk a futáraszolgálatnak. Az ügyfél által megadott címre a terméket eljuttatjuk. A megrendelt terméket a Partner előzetes jelzése alapján - személyesen is átveheti a Papiron Kft telephelyén (5100 Jászberény,Apponyi tér 1.).  vagy igény szerint a Papiron Kft. budapesti telephelyére eljuttatjuk -  Budapest, Szentmihályi út 171. Amennyiben a megrendelt árut Szolgáltató szállítja ki Partner részére, az esetben a kárveszélyviselés a Partner telephelyén, vagy az általa meghatározott átadási helyen az áru átadásával száll át a Partnerre.
  papironkft_irodaszer_szállító_autója  
papironkft_irodaszer_szállító_autója   Az áru rakodása mindenkor annak a félnek a veszélyére történik, aki, vagy akinek a megbízásából a fuvarozó az áru rakodását végzi. Amennyiben az árut Partner szállítja, az esetben a kárveszély az árunak a Partner fuvareszközére történő felrakásával száll át, amennyiben a felrakást a Szolgáltató végzi. Abban az esetben, ha Partner, vagy annak megbízottja rakja fel az árut a fuvareszközre, akkor a kárveszély az áru a Partnernek történő átadásával száll át, Szolgáltató telephelyén.  
 A Papiron Kft. hétköznaponként 12 óráig megrendelt és raktáron lévő író- és irodaszert, fénymásolópapírt /árut/ 24-48 órán belül házhoz szállítja saját szállítóeszközzel vagy szállítmányozó cég igénybevételével. Ha az adott megrendelés értéke eléri a 30.000 Ft+Áfa összeget, az egész ország területén ingyenesen kiszállítja a megrendelt terméket, Irodaszert!  A 30.000 Ft+Áfa összeget el nem érő megrendelések esetén a fuvardíjat a Kedves Vásárlónk viseli a megrendeléskor általa jelzett módon - az aktuális szállítási díj, utánvét esetén további 450 Ft+Áfa pénzkezelési összegként. A fuvardíj a számlában feltüntetésre kerül. A fenti kondíciók papír tömegárura (leporelló és másolópapír) is vonatkoznak.   
Amennyiben a megrendelés 30.000 Ft+Áfa értékhatár fölött van, de a szállítmány értéke nem éri el ezt az összeget abból adódóan, hogy valamely megrendelt tétel nincs raktáron, a rendelés kiszállítása Partnereink számára ingyenes lesz. A fennmaradó tétel(ek) kiszállítása (az áru beérkezése után) abban az esetben történik ingyenesen, ha Partnerünk következő megrendelésével együtt szállítjuk, és a két megrendelés összértéke eléri a 30.000 Ft+Áfa határt.
A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.
 
   
Fontos! A futárszolgálat kiszállítás előtt nem telefonál! Sikertelen kézbesítés esetén azonban értesítést hagynak, illetve a rendelésben megadott telefonszámon felveszik vásárlóinkkal a kapcsolatot, és későbbi konkrét időpont egyeztetnek. Kézbesítés napközben H-P: 8:00-17:00 óra között történik.
Amikor AZ IRODASZER megrendelés rögzítésre került, rendszerünk automatikusan e-mailt küld a regisztrációs lapon szereplő e-mail- címre és a Papiron Kft munkatársának - rendelését ekkortól tartjuk nyilván. Amennyiben nem érkezik e-mail címére néhány percen belül e-mail a rendelésről, valószínűleg nem sikerült a rendelést rögzíteni. Az első e-mail nem minősül visszaigazolásnak, csak a rendelést nyugtázza.
 
   
Bármilyen kérdése van a kiszállítással, megrendeléssel vagy a termékeinkkel kapcsolatban, kérjük, írja meg nekünk a papironkft@papiron.hu címre! Köszönjük! >vissza a főoldalra<

Közel 23 Éve az Irodaszer piacon!
HA PAPÍR UTÁN JÁR A PAPIRONNAL JÓL JÁR!
 
 

E-mail:
Jelszó:
RegisztrációÚj jelszó
Szolgáltatások
Kosár
Üres a kosár
Top termékek
IRSKSTAKL00001

Szövegkiemelő készlet Stabilo Boss 2-5mm 4színű
Eredeti nettó ár: 1 591 Ft
Akciós nettó: 1 400 Ft
Akciós bruttó: 1 778 Ft

IPFPTECA400001

Fénymásolópapír A4 Royal White A4 80gr. Royal White 500ív/csomag
Eredeti nettó ár: 937 Ft
Akciós nettó: 710 Ft
Akciós bruttó: 902 Ft

AKCIÓ
NANAAST2300003

Asztali naptár TA/23 2018 hagyományos naptár / hátlap nélkül
Eredeti nettó ár: 118 Ft
Akciós nettó: 75 Ft
Akciós bruttó: 95 Ft

AKCIÓ
IDEMANTBO00001

Iratrendező 75mm STANDARD PP bordó A/4 élvédő nélküli 290x320x75mm
Eredeti nettó ár: 378 Ft
Akciós nettó: 340 Ft
Akciós bruttó: 432 Ft

AKCIÓ
IKSKFOP0000008

Szövegkiemelő H-Tone zöld 1-5 mm JJ20503
Eredeti nettó ár: 75 Ft
Akciós nettó: 64 Ft
Akciós bruttó: 81 Ft

d1
d2 _ |
  E-kereskedelmi rendszer bevezetése a Papiron Kft-nél. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Azonosító szám : GOP 2.2.3/08
Adatvédelmi nyilatkozat | Környezetbarát fénymásolópapírok | Színes fénymásolópírok Rey adagio | parafatábla óriás | nyakbaakasztó pánt | Maped írószerek | Faber castell színes ceruzák | Jogi nyilatkozat | Parker toll | Fénymásolópapírok | Minőségpolitika | Szállítási feltételek | Impresszum | Általános szerződési feltételek | Pályázati Támogatás | Hogy kerül a cipő az asztalra? Scotch ragasztószalag adagoló! | samsonite katalógus | Samsonite! | samsonite bőrönd méretek | minden ami iskola | Oldaltérkép |

Minden jog fenntartva. Papiron Kft., 2010.