24 éve Papiron
26 év 26% kedvezmény
facebook
Telefon: 30/388-3321 Cím: 1152 Budapest, Szentmihályi 171.
 
Termékek

Hírlevél
Név:
E-mail:
 Iskolatáska katalógusok

Irodaszer katalógusok


Kiszállítás

Szállítási feltételek

Kedves Vásárlónk!

Köszönjük hogy meglátogatja a Papiron Kft weboldalát, ahol az irodaszereken túl az iskolaszereket, Samsonite termékeket, nyomtatványt, de bélyegzőt is rendelhet.
A Weboldalon kiválasztott és megrendelt irodaszerről a Papiron Kft. a Megrendelőnek e-mailben küld rendelési visszaigazolást. Majd cégünk munkatársa a számlázást követően levélben vagy telefonon jelzi ügyfelünknek, hogy a terméket átadtuk a futáraszolgálatnak. Az ügyfél által megadott címre a terméket eljuttatjuk. A megrendelt terméket a Partner előzetes jelzése alapján - személyesen is átveheti a Papiron Kft telephelyén (5100 Jászberény,Apponyi tér 1.).  vagy igény szerint a Papiron Kft. budapesti telephelyére eljuttatjuk -  Budapest, Szentmihályi út 171. Amennyiben a megrendelt árut Szolgáltató szállítja ki Partner részére, az esetben a kárveszélyviselés a Partner telephelyén, vagy az általa meghatározott átadási helyen az áru átadásával száll át a Partnerre.
  papironkft_irodaszer_szállító_autója  
papironkft_irodaszer_szállító_autója   Az áru rakodása mindenkor annak a félnek a veszélyére történik, aki, vagy akinek a megbízásából a fuvarozó az áru rakodását végzi. Amennyiben az árut Partner szállítja, az esetben a kárveszély az árunak a Partner fuvareszközére történő felrakásával száll át, amennyiben a felrakást a Szolgáltató végzi. Abban az esetben, ha Partner, vagy annak megbízottja rakja fel az árut a fuvareszközre, akkor a kárveszély az áru a Partnernek történő átadásával száll át, Szolgáltató telephelyén.  
 A Papiron Kft. hétköznaponként 12 óráig megrendelt és raktáron lévő író- és irodaszert, fénymásolópapírt /árut/ 24-48 órán belül házhoz szállítja saját szállítóeszközzel vagy szállítmányozó cég igénybevételével. Ha az adott megrendelés értéke eléri a 30.000 Ft+Áfa összeget, az egész ország területén ingyenesen kiszállítja a megrendelt terméket, Irodaszert!  A 30.000 Ft+Áfa összeget el nem érő megrendelések esetén a fuvardíjat a Kedves Vásárlónk viseli a megrendeléskor általa jelzett módon - az aktuális szállítási díj, utánvét esetén további 320 Ft+Áfa pénzkezelési összegként. A fuvardíj a számlában feltüntetésre kerül. A fenti kondíciók papír tömegárura (leporelló és másolópapír) is vonatkoznak.   
Amennyiben a megrendelés 30.000 Ft+Áfa értékhatár fölött van, de a szállítmány értéke nem éri el ezt az összeget abból adódóan, hogy valamely megrendelt tétel nincs raktáron, a rendelés kiszállítása Partnereink számára ingyenes lesz. A fennmaradó tétel(ek) kiszállítása (az áru beérkezése után) abban az esetben történik ingyenesen, ha Partnerünk következő megrendelésével együtt szállítjuk, és a két megrendelés összértéke eléri a 30.000 Ft+Áfa határt.
A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.
 
   
Fontos! A futárszolgálat kiszállítás előtt nem telefonál! Sikertelen kézbesítés esetén azonban értesítést hagynak, illetve a rendelésben megadott telefonszámon felveszik vásárlóinkkal a kapcsolatot, és későbbi konkrét időpont egyeztetnek. Kézbesítés napközben H-P: 8:00-17:00 óra között történik.
Amikor AZ IRODASZER megrendelés rögzítésre került, rendszerünk automatikusan e-mailt küld a regisztrációs lapon szereplő e-mail- címre és a Papiron Kft munkatársának - rendelését ekkortól tartjuk nyilván. Amennyiben nem érkezik e-mail címére néhány percen belül e-mail a rendelésről, valószínűleg nem sikerült a rendelést rögzíteni. Az első e-mail nem minősül visszaigazolásnak, csak a rendelést nyugtázza.
 
   
Bármilyen kérdése van a kiszállítással, megrendeléssel vagy a termékeinkkel kapcsolatban, kérjük, írja meg nekünk a papironkft@papiron.hu címre! Köszönjük! >vissza a főoldalra<

Közel 24 Éve az Irodaszer piacon!
HA PAPÍR UTÁN JÁR A PAPIRONNAL JÓL JÁR!
 
 

E-mail:
Jelszó:
RegisztrációÚj jelszó
Szolgáltatások
Kosár
Üres a kosár
Top termékek
IDEMANTFH00001

Iratrendező 75mm STANDARD PP fehér A/4 élvédő nélküli 290x320x75mm
Eredeti nettó ár: 449 Ft
Akciós nettó: 426 Ft
Akciós bruttó: 542 Ft

IRSCFAB1200007

Faber-Castell Színes ceruza 12db Grip Jumbo Aquarell Háromszög alakú 110912
Eredeti nettó ár: 5 740 Ft
Akciós nettó: 5 281 Ft
Akciós bruttó: 6 707 Ft

AKCIÓ
NANAASTCS00002

Asztali naptár fekvő 2021 Csízió fekete napi motivációval
Eredeti nettó ár: 1 315 Ft
Akciós nettó: 999 Ft
Akciós bruttó: 1 269 Ft

AKCIÓ
IDITVIC0000002

Irattálca műanyag Victoria áttetsző füstszínű Iratrendezés VICTORIA IDTAF
Eredeti nettó ár: 551 Ft
Akciós nettó: 524 Ft
Akciós bruttó: 665 Ft

AKCIÓ
IDFIIMPPP00004

Gyorsfűzős PP A4 Format zöld Papiron átlátszóelejű 4044572385031-04
Eredeti nettó ár: 32 Ft
Akciós nettó: 30 Ft
Akciós bruttó: 38 Ft

AKCIÓ
d1
d2 _ |
  a kedvezményezett neve: PAPIRON kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
? a projekt címe: Gyakornoki program pályakezdők támogatására
? a szerződött támogatás összege: 7 625 278 Ft
? a támogatás mértéke (%-ban): 100%
? a projekt tartalmának bemutatása: 3 fő gyakornokok alkalmazása a projekt során
? a projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.04.
? projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2016-00927

Adatvédelmi nyilatkozat | Környezetbarát fénymásolópapírok | Színes fénymásolópírok Rey adagio | parafatábla óriás | nyakbaakasztó pánt | Maped írószerek | Faber castell színes ceruzák | Jogi nyilatkozat | Parker toll | Fénymásolópapírok | Minőségpolitika | Szállítási feltételek | Impresszum | Általános szerződési feltételek | Pályázati Támogatás | GDPR adatvédelmi szabályzat | Hogy kerül a cipő az asztalra? Scotch ragasztószalag adagoló! | samsonite katalógus | Samsonite! | samsonite bőrönd méretek | minden ami iskola | Oldaltérkép |

Minden jog fenntartva. Papiron Kft., 2010.